fbpx
Gorgues de Canet d'Adri
Un grup fent una cursa d'orientació a Sant Gregorió

Aventura Girona

Esports d'aventura

Descobriu les activitats i esports d’aventura que ofereix Aventura Girona per a particulars, grups, empreses i escoles al medi natural. Realitza activitats divertides i refrescants, plenes d’emocions i bons moments on la diversió estarà garantida. Descens de barrancs, orientació, senderisme, trekking aquàtic i vies ferrades.

A la comarca del Gironès, Aventura Girona et porta a fer Circuits d’Orientació per l’entorn de la riera del Llémena i del riu Ter. Es tracta d’un circuït fixe de 10 balises/controls, d’obligat pas, amb l’ajuda d’un mapa i d’una brúixola. L’ordre en el qual es recorren les balisses és lliure, de manera que cada participant dissenya el seu propi recorregut. Aquest circuït d’orientació és apte per a totes les edats i nivells. Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter/ra o Teambulding) o en família.

L’objectiu primordial és que els participants visquin una experiència inoblidable, donant a conèixer l’entorn natural i fomentant un turisme actiu, sostenible i respectuós amb l’ecosistema natural.

Valoració total

MENU

Gironès