fbpx

Aventura Girona

Esports d'aventura

Descobriu les activitats i esports d’aventura que ofereix Aventura Girona per a particulars, grups, empreses i escoles al medi natural: Descens de barrancs, orientació, senderisme, trekking aquàtic i vies ferrades. Activitats divertides i refrescants, plenes d’emocions i bons moments on la diversió estarà garantida!

A la comarca del Gironès, Aventura Girona et porta a fer un Circuit d’Orientació per l’entorn de la riera del Llémena i del riu Ter. Es tracta d’un circuït fixe de 10 balises/controls, d’obligat pas, amb l’ajuda d’un mapa i d’una brúixola. L’ordre en el qual es recorren les balisses és lliure, de manera que cada participant dissenya el seu propi recorregut.

Aquest circuït d’orientació és apte per a totes les edats i nivells. Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter/ra o Teambulding) o en família.

  • Època: tot l’any (exceptuant es mesos d’estiu perquè fa molta calor)
  • Nivell de dificultat: inicial/baix. Recorregut pla.
  • Destinataris: apte per a totes les edats. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult
  • Punt de trobada: la pineda, al costat del Campo de Futbol Sant Gregori – Veure mapa
  • Hora de la trobada: 9:30h – 16:00h
  • Pàrquing de l’activitat: en el punt de la trobada
  • Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem (explicació i entrega de material, 30 minuts, activitat 2/3 hores)
  • Què porta el participant: roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l’època de l’any), calçat d’esport, motxilla, 1 litre d’aigua i quelcom per menjar i recuperar forces (fruits secs, barretes energètiques, etc.)

Consulteu els preus de l’activitat i tot el que inclou.

 

També ofereixen Escaperooms outdoor (per a particulars, empreses i escoles).

Hi ha quatre temàtiques diferents: Les Remences, Contrabandistes, La iaia és sabia i No hi ha Planeta B.

El format escaperoom ens fa entrar en un món de fantasia, en el qual a través de proves, treballant en equip tot fent servir el pensament lògic i obrint la ment a totes les possibilitats aconseguim el nostre objectiu.

 

L’objectiu primordial de totes les activitats és que els participants visquin una experiència inoblidable, donant a conèixer l’entorn natural i fomentant un turisme actiu, sostenible i respectuós amb l’ecosistema natural.

Valoració total

MENU

Gironès

Gironès