Aventura Girona

Trékking Aquàtic

Descobriu les activitats i esports d’aventura que ofereix Aventura Girona per a particulars, grups, empreses i escoles al medi natural. Realitza activitats divertides i refrescants, plenes d’emocions i bons moments on la diversió estarà garantida. Descens de barrancs, orientació, senderisme, trekking aquàtic i vies ferrades.

A la comarca del Gironès, Aventura Girona et porta a fer Circuits d’Orientació per la Vall de Llémena i també el Trekking Aquàtic a les gorgues de la Font de la Torre a Canet d’Adri. Una activitat que pots gaudir amb amics i amb la família, fins i tot amb els més petits.

L’activitat té com a fil conductor l’excursionisme i gira entorn del descobriment. Us proposem seguir el curs de la Riera de Canet i poder admirar les diferents formes que l’aigua ha esculpit al llarg del temps a les Gorges. Per a això caminarem dins del riu, saltarem, nedarem i anirem observant la vegetació, la geologia, els rastres dels animals que habiten el medi i les empremtes de la història com els molins que anem trobant al llarg del riu.

L’objectiu primordial és que els participants visquin una experiència inoblidable, donant a conèixer l’entorn natural de la Vall de Llémena i fomentant un turisme actiu, sostenible i respectuós amb l’ecosistema natural.

Tota una experiència d’aventura que no requereix cap mena de coneixement previ i que comptarà amb la supervisió d’un monitor expert en trekking aquàtic.

Valoració total

MENU

Gironès