fbpx

El Nus de Pedra

Llorà, Sant Martí de Llémana

El Nus de Pedra es troba ubicat al cor de la Vall del Llémena, i és un lloc ideal on gaudir d’una escapada envoltats de pau i natura, i amb un tracte acollidor i familiar.

La Masia és una construcció típicament catalana fortificada del segle XVI, del 1622 amb una construcció principal de 3 plantes al voltant d’una era, els antics pallers, cisterna i coberta amb dues aigües. Està construïda amb la pedra lacustre típica de l’entorn.

Els antics pallers de la Masia van ser restaurats per fer-hi  els 8 apartaments rurals de qualitat confort, que estan perfectament equipats i decorats mantenint les característiques de les construccions originals de la zona. Cadascun dels apartaments té accés independent i tots tenen la seva pròpia terrassa. La Masia permet allotjar fins a 20 persones.

EspaiNus és una iniciativa que organitzen a El Nus de Pedra per a famílies, que consisteix en 3 caps de setmana a l’any (un durant la tardor, un durant l’hivern i l’altre a la primavera) en els que organitzen experiències de natura per l’entron. Dirigit a les famílies que s’allotgen a la casa.

Característiques

  • N. habitacions: 8
  • Distància aeroport: 25km
  • Distància tren: 20km

Mas Roca, s/n 17152, Llorà, Sant Martí de Llémena

T. 972 443 170

info@elnusdepedra.com

www.elnusdepedra.com

Valoració total

MENU

Gironès