fbpx

Festival Emergent

Del 29 de juny al 8 de juliol

Festival d'arts en viu del Gironès!

19 ANYS PORTANT LES ARTS EN VIU A LA PLAÇA DEL POBLE.

Del 29 de juny al 8 juliol la 19a edició del Festival Emergent portarà les arts en viu als pobles de Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori, i Madremanya. El Festival se celebra sota l’organització de Fringe i el suport del Consell Comarcal del Gironès, que sempre té una aposta per a projectes culturals que sumen municipis, ja sigui amb projectes itinerants o simultanis, fet que aporta una major dimensió i més públic assistent.

El festival aposta pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants, en la que és una proposta cultural de qualitat per a tots ells.

Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent. Un festival que a més, proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Música, màgia, poesia, dansa, circ, humor i clown són alguns dels gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.

Beth, Las Karamba, Guillem Roma, Xarim Aresté, Cris Juanico, Eduard Canimas, Xuriguera i Faixedas, Momi Maiga, Maria Sevilla, Planeta Impro, Pere Rafart, Suasi, Magalí, Brodas Bros, Oriol Borràs, Apus Circus, Non Sin Tri, Kiko López, River Omelet, Mario López, Amanda Wilson, Faneka, Telarquia, Tere Solà, Cia Kimani, Funktory, Sanyes, Helena Canas i Olga Lladó i David Julià són els artistes que portaran les arts en viu a la plaça del poble.

Totes les nits comencen a les 21h. i el preu de l’entrada per nit és popular: 12 € anticipada on-line, 16€ per persona a la taquilla i 5 € pels menors de 8 anys. També hi ha abonaments de 3 dies. Hi haurà servei de bar i menjars cada dia.

Consulta tota la programació aquí.

Foto de portada de Jordi Renart (IG)

Valoració total

MENU

Gironès