fbpx

Girona, Temps de Flors 2023

Del 13 al 21 de maig

“Girona, Temps de Flors” celebra la 68a edició amb 126 projectes florals repartits en 106 espais.

La mostra arribarà a tretze barris i es podrà visitar cada dia des de les 10 h fins a les 22 h, un horari que s’allargarà fins a les 24 h els dos dissabtes i el dimecres 17 de maig.

Com a novetat, aquest any es podrà entrar per primera vegada a l’antiga sala de ball Odeon i, respecte a les últimes edicions, es podran tornar a visitar espais interiors com el Museu d’Història de Girona, la Casa Lleó Avinay, l’església de Sant Lluc, l’edifici Díaz Tarragó, la Casa Martínez Davalillos i el Museu d’Història dels Jueus. Els punts a visitar -jardins, patis, edificis i monuments, espais i racons de la ciutat molt diversos- inclouen, com cada any, projectes florals elaborats de forma desinteressada per entitats i voluntariat.

Es manté l’aposta per expandir la celebració més enllà del centre, i enguany Temps de Flors arribarà a tretze barris: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme, Devesa, Eixample, Les Pedreres, Mercadal, Montilivi, Palau-sacosta, Santa Eugènia, Sant Narcís, Taialà i Vall de Sant Daniel. Es proposen tres itineraris per poder veure els diferents projectes repartits per la ciutat, uns recorreguts a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes urbanes i periurbanes del municipi. A més, també hi haurà dos recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Alhora es consolida el circuit tancat del Barri Vell amb punts d’entrada i de sortida per tal de garantir una bona fluïdesa. Hi haurà 5 punts d’entrada (pujada de Sant Feliu, pujada del Rei Martí, plaça dels Jurats, carrer de Sant Cristòfor i plaça de Sant Domènec) i 5 de sortida (pujada de Sant Feliu, carrer de la Força, plaça dels Jurats, plaça de Sant Domènec i carrer de Sant Cristòfor).

Els comerços també participaran en la festivitat amb el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, que enguany arribarà a la 19a edició. En aquesta ocasió comptarà amb la participació de 35 establiments i es comptarà de nou amb la implicació del sector de l’hostaleria i la restauració de la ciutat, amb el Gastroflors, on els restaurants faran menús especials.

Podeu consultar tota la programació a www.gironatempsdeflors.cat

 

Foto interior: Toni Vilches (Claustre de la Catedral)  –  Miquel Millàn (Pont de les Peixeteries Velles)  –  Joan Altés (Banys Àrabs)

Valoració total

MENU

Gironès