fbpx
senderisme

Torna el Senderisme Guiat!

De setembre a novembre

Després d’un merescut descans durant els mesos de juliol i agost, el Senderisme Guiat torna amb les piles carregades i amb una nova programació de tardor al Gironès!

La programació inclou 5 sortides entre setembre i novembre en companyia d’un guia de natura que proposa al participant descobrir el patrimoni natural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les singularitats del municipi que es visita.

La primera sortida després de les vacances es farà el pròxim diumenge 17 de setembre amb la ruta La Vall d’en Xuncla. A partir d’aquí i fins al 19 de novembre, la gent del Gironès i comarques veïnes podrà gaudir i descobrir l’entorn de municipis com Sarrià de Ter, Quart, Cervià de Ter, Llagostera i Vilablareix. La gran majoria de sortides són aptes per a tots els públics amb una durada de 3 hores aproximadament.

Les inscripcions per cada sortida s’obriran 8 dies abans, a partir del dissabte anterior. Per inscriure’s cal fer reserva al telèfon 972 011 669 o per correu a turisme@girones.cat i esperar confirmació. El preu és de 4 € per persona excepte per menors de 12 anys que és gratuït. L’aforament és limitat.

Descarrega’t el programa de sortides.

Valoració total

MENU

Gironès