fbpx

De l’arbre al tap, del tap a taula

Dies: Del 18 de juny al 23 de juliol > Hora: De 9:30h a 13:30h
Cassà de la Selva

Apunta’t a les matinals sureres que hem preparat pels caps de setmana de juny i juliol a les Gavarres, l’única època de l’any en que es pot pelar un suro. Et proposem un viatge, del bosc a la taula, on descobriràs l’apassionant món del suro: des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món.

Viuràs una experiència única: la pela del suro en directe a l’espai natural protegit de les Gavarres. La saviesa i l’experiència d’aquests professionals del món forestal és una part important del nostre patrimoni cultural.

A més, t’oferim un esmorzar amb productes de proximitat, una visita cultural i una degustació de vins de la DO Empordà.

Per inscriure’t a l’activitat de Cassà de la Selva pots fer-ho a través del formulari web.

Valoració total

MENU

Gironès