De l’arbre al tap, del tap a taula

Dies: Del 4 de juliol al 2 d'agost. > Hora: De 9:30h a 13:30h
Cassà de la Selva

Apunta’t a les matinals sureres que hen preparat pels caps de setmana de juliol a les Gavarres, l’única època de l’any en que es pot pelar un suro.

Et proposen un viatge, del bosc a la taula, on descobriràs l’apassionant món del suro: des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món.

Viuràs una experiència única: la pela del suro en directe a l’espai natural protegit de les Gavarres. La saviesa i l’experiència d’aquests professionals del món forestal és una part important del nostre patrimoni cultural. A més, t’oferim un esmorzar temàtic, una visita cultural i una degustació de vins.

  • Preu: 15€
  • educacio@gavarres.cat
  • 638 557 836 / 972 643 695

Valoració total

MENU

Gironès