Exposició “Mirades a Través”

Dies: Del 26 de setembre al 8 de novembre > Hora: 19h
Museu de la Tarrissa de Quart

El Museu de la Terrissa de Quart acollirà del proper dissabte 26 de setembre fins al 8 de novembre, la mostra de ceràmica Mirades a Través. “Tot es mou, tot canvia, res no és segur, tot penja d’un fil ” de l’Eulàlia Oliver Manen.  La inauguració anirà a càrrec dels artistes el dissabte 26 de setembre a les 19 h.

“Tot es mou, tot canvia, res no és segur, tot penja d’un fil” d’Eulàlia Oliver Manen:

Quan et poses a pensar des de zero el que acabarà sent un conjunt d’obres que seran mostrades en una exposició, van fent-se presents, conscient o inconscientment, les experiències que has anat acumulant i ho fan potser amb més força les del passat pròxim.

Des de fa ja molt temps, la porcellana és la meva matèria de treball. Ara he cercat una mirada diferent de l’habitual, aprofitant dues de les seves característiques que sempre m’han fascinat: el seu color blanc pur i la seva translucidesa. La llum travessant la porcellana fa que el seu blanc pur i fred, esdevingui menys blanc i es torni càlid. Formes abans poc visibles prenen ara protagonisme. La repetició d’elements que tenen una base comuna, “sempre el mateix, sempre diferent”, componen les obres que es presenten en aquesta exposició.

Valoració total

MENU

Gironès