fbpx
Blau

Bescanó

Vulcanisme i aigua

El municipi de Bescanó es troba a la riba dreta del riu Ter. El seu nom vol dir riu i pedra, congost. Amb gairebé 5.000 habitants i una superfície de 35,9 km², aquest petit poble, que integra també Estanyol, Montfullà i Vilanna, gaudeix de paisatge mediterrani.

A més, ocupa un part dels contraforts orientals de les Guilleries i si li sumem el seu entorn rural, els camps fèrtils, els turons del bosc espès i la seva proximitat a la ciutat de Girona, tenim el lloc perfecte per visitar i per connectar amb la natura.

Per als amants del teatre, el Teatre de Bescanó us ofereix una programació contínua d’obres i espectacles protagonitzats per grans noms de l’escena catalana.

Celebren la fira de l’embotit. Cal visitar la central elèctrica modernista amb escultures de monstres, rèptils i dinosaures; el pou de glaç, arran de la carretera d’Anglès i el volcà de la Crosa, a Estanyol. També cal veure l’església d’Estanyol amb el seu comunidor per espantar les bruixes i les tempestes, i l’església de Sant Llorenç de Bescanó amb el safareig i l’escultura d’una bugadera.

Esdeveniments singulars

Ajuntament de Bescanó
Plaça Joan Maragall, 3, 17162 Bescanó

972 442 702

ajuntament@bescano.cat

www.bescano.cat

Opinions

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Rating*

*

Valoració total

prova municipi ha dit:

prova municipi
fdfasdfs


Rating: 2 / 5

MENU

Gironès