fbpx
Fotografia aèria de Campllong

Campllong

Agroturisme i pagesia

Situat al sud de la comarca, Campllong és un petit poble amb no més de 525 habitants i amb no més de 8,6 km². El seu nom ve del llatí “Campllongo” i es refereix a la llargada del seu terme regat pel riu Onyar i les rieres de Campllong, Bugantó i Gotarra. Tradicionalment ha estat dedicat a l’agricultura i la ramaderia, per això, trobem que la major part del municipi està ocupada per amplis camps de conreu.

Cal visitar masies com Can Tarrossa, can Sant Dionís, can Bosch, can Ferreries i la torre Llupiana, model de casa gòtica fortificada que es troba al costat de l’església de Sant Quirze i Santa Julita. Tenen el Museu d’Eines Antigues del Camp i Oficis Tradicionals de Campllong i celebren una Fira Comarcal de Primavera relacionada amb l’agricultura i la ramaderia. També organitzen el Musicant, un festival de música selecta del país.

Sense dubte és una destinació d’interior ideal per a aquells que voleu gaudir de la tranquil·litat del camp i descobrir l’essència del món rural i la gastronomia tradicional.

A més, Campllong és un dels pobles on podeu menjar els millors caragols a la llauna!

Ajuntament de Campllong
C/ Església 21, 17459 Campllong

972 461 504

ajuntament@campllong.cat

www.campllong.cat

Opinions

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Rating*

*

Valoració total

MENU

Gironès