fbpx
Gorgues de Canet d'Adri

Canet d’Adri

Gorgues i vulcanisme

Canet d’Adri és un municipi de la vall de Llémena situat a 15 km de Girona, amb una extensió de gairebé 45 km² i 700 habitants. Vindria del nom llatí “Cannetum”, lloc ple de canyes i, Adri, vindria del llatí “Atrium”, pati o lloc d’entrada. Dins el seu terme municipal té agregats els nuclis d’Adri, Biret, Montbó, Montcal i Rocacorba.

Per als amants del senderisme i la naturalesa Canet d’Adri, amb una superfície del 83% coberta de boscos d’alzines, suros, roures i pins, us ofereix uns paisatges bucòlics i rutes per passejar. També hi trobareu la muntanya de Rocacorba amb el Puigsou, el punt més alt de la comarca amb 985 m i que ofereix unes vistes espectaculars.

Cal visitar les esglésies de Sant Vicenç i la de Sant Llorenç, el parc de la Font de la Torre, el santuari de Rocacorba i diverses masies escampades, amb finestres i llindes de pedra treballada.

Alguns dels racons més especials són també les gorgues de la Font de la Torre o el volcà de Puig d’Adri. Si voleu menjar bé, hi trobareu nombrosos restaurants de cuina casolana per gaudir de la gastronomia local.

Esdeveniments singulars

Ajuntament de Canet d'Adri
Avinguda Rocacorba, 19-21, 17199 Canet d'Adri

972 428 280

ajuntament@canet-adri.cat

www.canet-adri.cat

Opinions

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Rating*

*

Valoració total

MENU

Gironès