fbpx
Blau

Cassà de la Selva

Música, suro i Gavarres

Cassà de la Selva, que podria venir del nom celta “Cassano” el qual significa alzina, és una vila del Gironès que gaudeix d’un entorn privilegiat dins del massís de les Gavarres, ple d’alzinars i suredes. L’altra meitat del poble és terreny de conreu, un mar de camps ondulats.

Aquest municipi, amb gairebé 11.000 habitants i amb una superfície de 45,20 km², es troba molt ben situat dins la comarca, amb l’Aeroport Internacional Girona Costa Brava a deu minuts i a 20 quilòmetres de municipis de la Costa Brava. A part de la seva privilegiada situació, també gaudeix de molta història i cultura, un exemple clau en seria el seu lligam amb la fabricació de suro que encara conserva i que ha donat lloc a moltes tradicions, música i festes populars.

Celebren la Mostra d’Animació i Curtmetratges, la Fira de la Caça i la Pesca i la Nit dels Músics. Cal visitar el ParcArt d’escultures contemporànies, l’antiga estació de tren del Carrilet, l’Ajuntament, l’església gòtica de Sant Martí, la plaça de la Coma, on hi ha la casa de can Trinxeria, el passeig de Vilaret, la capella del Remei i la Pineda Fosca.

Atractius del municipi

Les Gavarres

Parc Art

Ajuntament de Cassà de la Selva
Rambla Onze de Setembre, 107

972 460 005

turisme@cassa.cat

www.cassadestapa.cat

Opinions

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Rating*

*

Valoració total

MENU

Gironès