fbpx
Fotografia aèria de Girona Museu-dArt-de-Girona.-Rafael-Bosch.-Arxiu-Imatges-PTCBG Girona.-David-Borrat.-Arxiu-Imatges-PTCBG-4

Girona

La ciutat que emociona

Girona és la capital de la comarca del Gironès i de la província de Girona. Té una extensió al voltant de 40 km² i 100.000 habitants. Si visiteu la ciutat, podreu descobrir tranquil·lament la ciutat històrica i visitar-ne els monuments i museus, i passejar còmodament pels carrers i places per gaudir dels serveis turístics, l’oferta cultural, els festivals, els restaurants…

La ciutat històrica és una de les més interessants de Catalunya i permet resseguir més de 2.000 anys d’història. Hi apreciareu l’encant medieval que emanen els diferents monuments, edificis, museus i racons encantadors de la ciutat. Recomanem el triangle d’or que dibuixa el barri jueu, la catedral i els banys àrabs. Comenceu la visita de la ciutat vella travessant un dels ponts de l’Onyar i us sorprendreu amb les vistes de les cases de colors. Passeu un bon moment al Museu del Cinema, Museu d’Història dels Jueus, Museu d’Història de Girona, Museu d’Art, Museu d’Arqueologia, el Tresor de la Catedral o la Casa-Museu de Rafael Masó. Tots aquests museus ofereixen moltes activitats turístiques i familiars.

A poques passes del centre de la ciutat podreu gaudir de tot això i també d’un extens patrimoni natural. Hi trobareu rius que penetren dins la trama urbana, boscos mediterranis i de ribera, massissos muntanyosos com les Gavarres, la vall de Sant Daniel, camps, hortes i conreus, i, en general, un paisatge que ha sabut entrelligar el creixement urbà amb la preservació de l’entorn natural.

Aprofiteu-vos-en en qualsevol moment de l’any i, si podeu, veniu-hi més d’una vegada, perquè la ciutat és viva i sempre té sorpreses per oferir-vos!

Fotografies: Arxiu d’Imatges del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ©

Ajuntament de Girona
Plaça del Vi

972 419 010

turisme@girona.cat

www.girona.cat

Valoració total

MENU

Gironès