fbpx
Llagostera

Llagostera

La porta d'entrada a la Costa Brava

El seu nom del llatí “Lacustaria”, significa riba del llac. És el terme municipal més gran de la comarca amb 76,4 km² i 8.300 habitants. Envoltada per diferents paisatges naturals: camps de conreus, el massís de les Gavarres i el puig de les Cadiretes, s’endinsa al massís de l’Ardenya i es converteix en l’indret ideal per practicar senderisme i excursionisme amb les diferents rutes a peu, en BTT o a cavall.

El seu personatge més il·lustre és Emili Vilà i Gorgoll, reconegut a França com a cèlebre cartellista i retratista amb dos títols honorífics: la condecoració francesa de cavaller de la Legió d’Honor i el guardó de la creu de l’artista francès.

Celebren Jornades Gastronòmiques tot l’any, el Mercat Romà i la cuina del Bolet. Cal visitar l’església de Sant Feliu amb el seu imponent campanar, les restes de les torres medievals de l’antic castell i les muralles, la rehabilitada estació de tren que és l’actual Oficina de Turisme,  la plaça amb la magnífica façana del Casino i el Centre d’Interpretació de Llagostera Can Caciques.

Ajuntament de Llagostera
Plaça del Castell, 1, 17240 Llagostera

972 830 375

turisme@llagostera.cat

www.visitallagostera.com

Valoració total

MENU

Gironès