fbpx
vall de llemena girones

Sant Martí de Llémena

El cor de la vall

Sant Martí de Llémena és un municipi de la comarca del Gironès amb uns 600 habitants i una superfície de 43 km². El nom d’aquest poble prové del patró de la parròquia i de la vall i riera de Llémena que travessa el municipi.

Aquest poble idíl·lic perdut enmig de la vall ens serveix per gaudir de la naturalesa en estat pur. Tant si voleu visitar gorgues naturals, com si voleu menjar plats típics casolans o fins i tot comprar productes de proximitat, és el lloc perfecte per fer-ho.

Si us agrada fer senderisme o el cicloturisme, una passejada fins al volcà de la Banya del Boc us encantarà, ja que hi veureu un dels millors exponents del vulcanisme quaternari català existent. Aquest espai és d’una gran singularitat geològica.

Destaquen els cingles de Sant Roc, la Barroca i Sant Martí. Cal visitar l’església de Sant Martí, la de Granollers de Rocacorba amb el seu castell, l’ermita de Sant Nazari, la de Sant Joan del Pla i  la magnífica església romànica de Sant Pere de Llorà amb el seu campanar.

A més, el poble està molt ben connectat amb la ciutat de Girona, a només 20 km de distància, i a poc més de 50 km de la Costa Brava.

Atractius del municipi

Vall de Llémena

Esdeveniments singulars

Ajuntament de Sant Martí de Llémena
Plaça Sant Martí, s/n, 17153

972 443 034

ajuntament@smartillemena.cat

www.smartillemena.cat

Valoració total

MENU

Gironès