fbpx

39a Fira de Primavera de Campllong

15 i 16 d'abril

La 39ª Fira Comarcal de Primavera tornarà a convertir Campllong en l’epicentre del món rural gironí el cap de setmana del 15 i 16 d’abril i acollirà el concurs morfològic català de vaca frisona. 

El programa per aquest 2023 inclou més d’una cinquantena d’activitats. Com a novetats, la Fira incorporarà concurs de salt d’obstacles a cavall, una exhibició de gossos policia i una activitat familiar pensada per implicar grans i petits.

Entre els clàssics, també tornarà a acollir la 26ª trobada de tractors antics i el 24è concurs de paletes, una exhibició de tallar troncs o de batre amb eines antigues, concurs de pintura ràpida, curses de mules, trobada de puntaires, concurs de maquinistes o concurs de ratafia entre moltes altres activitats.

Finalment, parlar de Campllong és parlar de cargols. Tant és així que la fira dedica un apartat específic a Encargola’t, que aquest any oferirà als visitants llaunes per emportar fetes pels restaurants del poble, cassoles i menús específics que es podran degustar a la mateixa fira.

Per a més informació pots consultar tota la programació aquí.

Valoració total

MENU

Gironès