fbpx

6 propostes nadalenques en família

20 de desembre

Arriba el Nadal i amb ell un munt d’esdeveniments per fer en família i regalar-vos temps tots junts. Anar a buscar el tió, decorar l’arbre de Nadal, passejar per fires i mercats de Nadal i comprar alguna figura nova per fer el pessebre… són algunes de les activitats més típiques per viure aquestes festes amb els qui més estimes.

Nosaltres us fem 6 propostes nadalenques ben originals i diferents per gaudir de la màgia de Nadal amb els més menuts de casa.

 

Pessebre de Can Roseta

Envoltats pel paratge natural que ens ofereix el bosc de Cartellà, podem trobar un emblemàtic pessebre en miniatura situat a l’aire lliure creat per Remei Mulleres.

L’icònic pessebre que es coneix amb el nom de “la Catalunya de Suro”  i s’hi poden trobar un total de 200 escenificacions fetes de suro i pedres i fetes a mà.

Veniu a descobrir-lo amb la família!

 

Gran Circ de Nadal (Del 26 al 30 de desembre)

Arriba la 9a edició del Gran Circ de Nadal de Girona, en aquesta ocasió, sobre Aigua, una creació firmada per Circus Arts Foundation.

Gaudiu de la màgia del circ en un espectacle totalment nou amb 25 artistes internacionals, en una pista aquàtica amb fonts dansants i pluja artificial. Aconsegueix la teva entrada aquí.

 

Escape Room Pastorets de Vilablareix (28 de desembre)

En LLuquet i en Rovelló estan a Vilablareix fent un berenar i creuen que el dimoni està a punt d’enxampar-los, veniu a ajudar-los?

Apunteu-vos en grups de 4 a 6 persones tenint en compte que cada grup ha de tenir com a mínim un adult.

La inscripció només cal que es faci d’una sola persona com a representant del grup. És necessari l’ús d’un dispositiu mòbil per equip.

 

Pista de Gel a Girona (Del 23 de desembre al 8 de gener)

Arriba una de les activitats de lleure referents de la ciutat de Girona per l’època de Nadal: Una pista de gel natural de 800 m2, una de les més grans de Catalunya, i un tobogan de 2,5 metres d’alçada, de 27 metres de llargada i amb 3 carrils per baixar-hi amb trineu.

Veniu, divertiu-vos i poseu a prova les vostres habilitats sobre la pista!

 

Pessebres Vivents de la comarca

Aquest Nadal viureu el Pessebre Vivent en primera persona! Sentiu la màgia de Nadal en l’entorn idíl·lic i rural dels pobles de Sant Martí de Llémena (1 de gener), Llambilles (1 de gener) o Celrà (26 de desembre)!

 

Nadal als Museus de Girona

Durant aquestes festes visiteu els museus de Girona! Els museus han preparat moltíssimes activitats i tallers infantils que permeten conèixer i aprendre aspectes divertits i originals dels museus de la ciutat. A més a més de divertir-te amb una proposta lúdica, la visita al museu és lliure i hi ha obsequi inclòs!

Podreu fer taller de fanalets al Museu d’Història de Girona, crear i decorar un rotlle de pergamí al Museu d’Història dels Jueus, fer postals de llum al Museu del Cinema, guarnir el bastó per fer cagar el tió al Museu d’Art o el taller del misteri de la rosassa al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona entre molts altres! Consulta tota les activitats aquí. 

Valoració total

MENU

Gironès