Privat: Benvinguts a Pagès 2019

18/05/2019

Torna la gran festa de la pagesia catalana

L’experiència Benvinguts a Pagès torna el primer cap de setmana de juny a tot Catalunya. La gran festa de la pagesia celebra els dies 1 i 2 de juny la quarta edició consolidant-se com una proposta lúdica i de país que difon el món rural, posa en valor el sector primari i dóna a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya. L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges, explotacions agrícoles, ramaderes i pesqueres del país i s’articula com una proposta rodona que compta amb la implicació dels restaurants i dels allotjaments rurals, així com la programació de nombroses activitats complementàries i divulgatives.

L’esdeveniment atreu un públic molt divers i transversal. Des de públic familiar en què els nens i nenes descobreixen l’origen dels aliments i tenen contacte amb els animals i el públic foodie que busca els productes més saborosos i autèntics de proximitat.

En l’edició d’aquest 2019 el públic tindrà al seu abast una àmplia oferta d’explotacions, restaurants que oferiran el menú de Benvinguts a Pagès i moltes altres opcions per passar el cap de setmana en tot tipus d’allotjaments rurals i la programació d’activitats complementàries (fires gastronòmiques, visites guiades, col·loquis, concerts, passejades i exposicions, entre d’altres).

Participants de la comarca del Gironès:

Explotacions: Celler Ecoccivi (Sant Martí Vell), Horta Ecològica Fundació Drissa (Campllong), Mas Borni (Llagostera).

Restaurants: Ca La Maria (Llagostera)

Allotjaments: Can Bonet (Sant Martí Vell), Can Jep Llarg (Cassà de la Selva)

Activitats complementàries: Festa del batre de Celrà

Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, en una actuació coordinada del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, i de l’Agència Catalana de Turisme. Hi col·laboren la Fundació Alícia i els Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme, així com nombroses entitats i associacions del sector d’arreu de Catalunya.

Trobareu tota la informació a www.benvingutsapages.cat!

Valoració total

MENU

Gironès