fbpx

Benvinguts a Pagès!

1 i 2 de juny

La 9a edició de Benvinguts a Pagès La Festa tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, arreu de Catalunya, per donar a conèixer l’origen dels aliments i fer més propera la relació entre els pagesos i pageses i el conjunt de la ciutadania. Benvinguts a Pagès “La Festa” vol apropar la tasca del món agrari a tota la població per mitjà d’experiències autèntiques i enriquidores, especialment al públic familiar i infantil.

Així doncs, els dies 1 i 2 de juny tindràs l’oportunitat de visitar gratuïtament qualsevol de les explotacions participants. A continuació et fem un tast de les experiències que podràs viure aquell cap de setmana al Gironès:

Mas Borni

Mas Borni és una granja de vaques de llet ubicada a Llagostera i dedicada a l’elaboració de productes làctics.

La granja té un ramat de 60 vaques que són el pilar de la seva producció làctia excepcional. Cuiden cadascuna d’aquestes criatures amb dedicació i afecte perquè el seu benestar es reflecteix directament en la qualitat dels seus productes. Tenen una formatgeria on fan formatges amb llet crua de les seves vaques, seguint una tradició de vàries generacions de producció de llet de vaca i ara completada per l’elaboració de productes lactis a la granja.

www.formatgeriamasborni.com

 

Visita els cultius de fruita ecològica de Biodrissa

A Campllong hi trobem la Fundació Drissa, on hi tenen 11 hectàrees destinades al cultiu de fruiters, verdures i hortalisses de temporada. Es dediquen a l’elaboració de compotes i melmelades de fruita de forma artesanal i ecològica, i durant aquell cap de setmana han preparat visites guiades i activitats per a tots els públics!

www.fundaciodrissa.com

Aquestes dues experiències són una oportunitat única per conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula i omplir el rebost amb autèntic producte local.

Entra a www.benvingutsapages.cat, selecciona la comarca o categoria de producte que més t’interessi i reserva-la amb un sol clic!

Valoració total

MENU

Gironès