fbpx
aria joc de trons girona Un cotxe i el conductor davant de l'església Sant Pere de Llorà

El Gironès a través de la pantalla

9 d'abril

Alternatives per conèixer el Gironès sense moure't de casa.

Aquesta Setmana Santa no podrem sortir de casa físicament, però avui dia això ja no és una excusa per deixar de conèixer nous llocs. Una bona opció són els vídeos, sèries i pel·lícules, i en aquest article us fem un recull d’alternatives virtuals per veure i conèixer el Gironès des del teu sofà.

La nostra primera opció ens porta a la gran pantalla. Sabies que Girona ha estat l’escenari de nombroses pel·lícules i sèries d’èxit? 

Algunes de les més conegudes són El perfum, Joc de Trons, A tres metros sobre el cielo, Ocho apellidos catalanes, o la mítica ficció catalana Secrets de Família, però n’hi ha moltes més i les podeu identificar totes en aquest mapa de localitzacions de Girona Plató.

La segona proposta ve de la mà d’un convidat que no deixa mai indiferent: Quim Masferrer. A través dels episodis del programa de TV3 El Foraster, viatja arreu de Catalunya per descobrir la història dels seus pobles i de la seva gent.

En tercer lloc et proposem els capítols de Fora de Lloc,  on un personatge famós que no té ni idea del que li espera, es dirigeix a una comarca desconeguda. Allà, es retroba amb un altre personatge conegut i junts, un com a convidat i l’altre com a amfitrió, s’embarquen a una aventura sorpresa

  • Temporada 1 (2015): Capítol amb Sílvia Cóppulo i Carles Puigdemont – Veure episodi
  • Temporada 2 (2016): Capítol amb Toni Albà i Joan Roca – Veure episodi
  • Temporada 3 (2017): Capítol amb Ruth Jiménez i Josep Roca – Veure episodi

Ara que ja tens un munt d’opcions entre mans, escull quina veuràs primer, només et falta preparar les crispetes i prémer el play

Valoració total

MENU

Gironès