fbpx
Girona.-Núria-Fosas.-Arxiu-Imatges-PTCBG
Girona.-Isabelle-Kenis-.-Arxiu-Imatges-PTCBG

Coneix totes les novetats del Festival Girona, Temps de Flors

De l'11 al 19 de maig de 2019

Un dels festivals més consolidats de la ciutat que engunay arriba a la seva 64ª edició

Durant nou dies, es podran visitar 171 projectes florals repartits per 137 espais de la ciutat, entre els quals es podran veure per primer cop indrets com el fossat de l’absis de la Catedral o el pont del Dimoni. L’horari per visitar-los seguirà sent de les 10 a les 22 h cada dia, excepte els dos dissabtes i el dimecres, que es podran visitar fins a les 24 h en l’anomenada Open Night.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició serà la incorporació de dos recorreguts accessibles pensats perquè puguin ser practicables per a persones amb mobilitat reduïda. Un dels circuits està pensat per fer-lo en vehicles motoritzats adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i l’altre vol facilitar l’accés a les persones amb cadira de rodes.

Seguint amb la línia engegada l’any passat d’obrir-se a la natura, aquesta 64a edició de Girona, Temps de Flors amplia la proposta del “Pla V” estrenant el projecte “Pla V. Temps off”. Aquesta iniciativa proposa descobrir espais naturals de descans al voltant de l’itinerari floral per tal de reposar enmig del recorregut dels projectes. Concretament, s’han adequat espais a la zona del Campus del Barri Vell de la Universitat de Girona, a Can Colomer, a la Mina i a la Torrassa.

I com cada any, el Temps de Flors també es completa amb més d’un centenar d’activitats paral·leles, com el Girona A Capella Festival, Gastroflors, Flors de Nit, el 15è Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, el Mots i Flors, la donació de sang per Temps de Flors, el Temps de Flors a les escoles o són només una mostra de la programació d’actes durant aquest dies.

Visites guiades amb l’Associació de Guies de Girona

Durant l’esdeveniment també podeu auntar-vos a les diferents visites guiades per descobrir els espais del festival de la mà d’un guia oficial. Una de les entitats que n’ofereix és lAssociació de Guies de Girona que organitza visites guiades cada dia a les 12:00h i els dissabtes també a les 21:30h. Totes aquestes visites en català, castellà i anglès. Les places són limitades de manera que us recomanem que truqueu abans al 972 211 678.

Per assebentar-vos de tot el que ofereix la ciutat aquests dies, podeu passar per l’Oficina de Turisme del Punt de Benvinguda Girona – Gironès (C/Berenguer Carnicer, nº 3) a recollir el mapa i la revista de l’esdeveniment, o a qualsevol oficina de turisme i punts d’informació de la ciutat.

També podeu consultar tota la programació a www.gironatempsdeflors.cat

 

Foto capçalera: © Núria Fosas (Arxiu Imatges PTCBG) / Foto interior: © Isabelle Kenis (Arxiu Imatges PTCBG)

 

Valoració total

MENU

Gironès