fbpx

Encomana’t d’EMERGENT

Del 25 de juny al 4 de juliol

El Festival Emergent porta les arts en viu a 6 municipis del Gironès amb una cartellera per fregar-se les mans!

Del 25 de juny al 4 de juliol la quinzena edició del Festival Emergent portarà les arts en viu als pobles de Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya.

El festival, organitzat pel Consell Comarcal del Gironès i l’Associació Fringe i amb el suport dels diversos ajuntaments participants, continua apostant pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats.

Tots ells, formant una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants.

Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent. Un festival que a més, proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Música, màgia, dansa, mim, titelles, humor, clown o el circ són alguns dels
gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.

Ferran Palau, Sanjosex, Mazoni, Koko-Jean & The Tonics, Judit Neddermann, Halldor Mar, Las Karamba, Fel Faixedas, Pau Alabajos, Sr. Marcel·lí i Sr. Bohigues, Enric Montefusco, David Mauricio, Pere Rafart, Cia. Anna Confetti, Cia. Elena Martinell, Puppae Company, Cia. Puntmoc, La Reina, Yldor Llach, Cia. Helena Canas & Mac Lapuerta, Maria Villate, Silver and Gold, Txema, Kumbara i David Julià són els 25 artistes que portaran les arts en
viu a la plaça del poble.

El conseller de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, Àdam Bertran, destaca que la cultura és un dels sectors que més aviat va haver de cancel·lar la seva activitat i un dels que més està trigant a poder recuperar-la. Des de l’Administració hi hem d’ajudar i facilitar aquesta recuperació i ser valents, complint totes les mesures de seguretat, perquè creiem fermament en el seu valor i perquè és un dret de la ciutadania.

El preu de l’entrada per nit és popular: 10 € anticipada on-line i a l’Ajuntament de cada municipi, 13 € per persona a la taquilla i 3 € pels menors de 8 anys. Tot el públic assistent tindrà assignat un seient que es distribuirà respectant els grups de compra de forma cronològica. Hi haurà servei de bar i menjars cada dia.

Valoració total

MENU

Gironès