fbpx

Escenaris 2024

De gener a juny

Aquest any celebrem la 20a edició d’Escenaris amb un total de vint pobles i ciutats que s’uneixen a la festa teatral del Gironès!

Amb un total de 174 representacions de 137 espectacles, distribuïts en 19 ajuntaments i 20 pobles i ciutats (comptant Medinyà inclòs en l’ajuntament de Sant Julià de Ramis), a més de la Sala La Planeta, Escenaris ens ofereix una experiència teatral única al Gironès de gener a juny.

Aquesta edició és encara més especial amb l’addició dels ajuntaments de Cervià de Ter i Sant Martí de Llémena a la llista. Els municipis participants inclouen Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Girona, Llagostera, Madremanya, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Joan de Mollet, Sant Julià de Ramis-Medinyà, Sant Martí Vell, Sant Martí de Llémena, Sarrià de Ter, i Vilablareix.

Els escenaris s’estenen des del Teatre de Bescanó fins al Teatre Municipal de Girona, passant per la Sala La Planeta i altres espais únics com l’Espai La Pineda (Sant Gregori), el Casal del Poble (Bordils) i molts altres. La diversitat d’espais culturals és impressionant, i això garanteix que hi hagi una oferta per a tots els gustos i preferències.

En aquestes dues dècades, Escenaris ha ofert més de 2.000 representacions, sent un impuls vital per als pobles més petits, que ara es converteixen en programadors estables. Aquesta iniciativa ha jugat un paper clau en el creixement del sector teatral local, oferint una oferta de qualitat als habitants de cada municipi.

Escenaris no només destaca els teatres urbans del Gironès, sinó que també posa de manifest l’essencial col·laboració amb els petits programadors locals. Això permet al públic combinar l’assistència als teatres més grans amb les representacions en els pobles de la comarca, oferint dues experiències teatrals complementàries.

A més, aquesta iniciativa ajuda a captar nous públics, ja que la proximitat de l’oferta cultural esdevé un al·licient i fins i tot una necessitat per a molts. Escenaris, més que una mostra teatral, és una celebració de la diversitat i la riquesa cultural que es pot trobar en cada racó del Gironès.

Podeu consultar tota la programació a www.escenaris.cat o recollir el programa en paper a les oficines de turisme!

Valoració total

MENU

Gironès