fbpx
Blau

Festival Emergent

24 de maig

18 anys portant les arts en viu a la plaça del poble 

Del 30 de juny al 9 juliol la 18a edició del Festival Emergent portarà les arts en viu als pobles de Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori, i Madremanya. El Festival se celebra sota l’organització de Fringe i el suport del Consell Comarcal del Gironès, que sempre té una aposta per a projectes culturals que sumen municipis, ja sigui amb projectes itinerants o simultanis, fet que aporta una major dimensió i més públic assistent.

El festival aposta pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès i incidint especialment en poblacions petites de fins a 5.000 habitants, en la que és una proposta cultural de qualitat per a tots ells.

Es tracta d’espectacles de petit format i curta durada que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent.

Un festival que a més, proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques. Música, màgia, dansa, monòlegs, poesia, humor, clown o el circ són alguns dels gèneres que es combinen a l’escena i converteixen la programació en si mateixa en un acte creatiu.

El conseller comarcal de cultura i turisme del Consell Comarcal del Gironès, Àdam Bertran, ha volgut destacar la continuïtat d’un projecte que “segueix la línia ascendent que marcava abans de la pandèmia. En un any de recuperació de la plena normalitat, els objectius continuen sent els mateixos: marcar el caràcter popular del festival, fidelitzar, sumar públic i sumar públic jove”.

El Pony Pisador, Roger Mas, Mazoni, El Petit de Cal Eril, La Orquestra Fireluche, Judit Neddermann, Joan Colomo, La Ludwing Band, Manzau, Los Informalls, Zero en Conducta, Marc Sarrats, Júlia i Àfrica, Joana Andreu, Brodas Bros, Sommeliers, Cobosmika, Godai Garcia, Fs Freestyle, La Remai de ca la Fresca, Poker de Iaies, Carlo Mö, Josep Pedrals, Alaire, La Fem Fatal, Mila Martínez, Kari Panska, Maria Villate i David Julià són els artistes que portaran les arts en viu a la plaça del poble.

Totes les nits comencen a les 21h. i el preu de l’entrada per nit és popular: 12 € anticipada on-line, 16 € per persona a la taquilla i 5 € pels menors de 8 anys. També hi ha abonaments de 3 dies. Hi haurà servei de bar i menjars cada dia.

Valoració total

MENU

Gironès