fbpx
Públic d'un concert

Festivals d’estiu al Gironès

Juliol i agost

Aquest estiu, la música no s'atura!

Aquest estiu les mascaretes i el gel hidroalcohòlic s’han apoderat dels nostres equipatges, les abraçades i els petons ara són a distància i els viatges que teníem al cap segurament hauran d’esperar per més endevant. Però malgrat tot això sembla que ni la música ni la cultura tenen cap intenció d’abandonar-nos!

Aquí us fem una recomanació de 8 festivals de música que hi ha previstos per aquest estiu al Gironès, i que no us podeu perdre:

  • FESTIVAL STRENES (Girona) Del 5 al 17 de juliol

Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. Després de veure’s afectada la seva programació inicial del mes de març, han reprogramat els concerts amb noves dates!

Miki Núñez – Festival Strenes

  • ENFRESCA’T (Sant Julià de Ramis) De l’1 al 29 de juliol

L’Enfresca’t és un nou cicle de música a la fresca que podeu gaudir cada dimecres a la nit als pobles de Sant Julià de Ramis i Medinyà.

Cartell Enfresca’t

  • TEMPO SOTA LES ESTRELLES (Girona) Del 16 de juliol al 15 d’agost

El Festival Tempo torna renovat amb més de 30 concerts gratuïts i potencia la fórmula que li ha funcionat en les edicions anteriors: música km 0 sota les estrelles, gastronomia local, llibres amb Martí Gironell i un espai ple de màgia al passeig Arqueològic de Girona. Un espai tranquil, on gaudir de música a la fresca al mig del Barri Vell de Girona. Nits de música sota les estrelles, vermuts relaxants els caps de setmana i propostes de llibres les tardes de dimecres.

Tempo Sota les Estrelles

  • CICLE DE MÚSICA SOLFEJANT (Cassà de la Selva) Del 16 de juliol al 13 d’agost

Solfejant és un cicle de música en directe a la fresca que té lloc els dijous d’estiu al pati de la casa modernista de Can Trinxeria.

Solfejant – Rita Payés & Joan Fort Quartet

 

  • CICLE VIAVEU (Sant Julià de Ramis) Dies 19 i 26 de juliol

Una nova edició del Cicle Viaveu, dues nits especials on la veu més propera sonarà en un escenari únic com és el Castellum Fractum.

Fourchettes – Viaveu

  • GIRONA MUSIC FESTIVAL (Girona) Del 19 al 30 d’agost

S’estrena la primera edició del Girona Music Festival. Durant 11 dies, en un espai idíl·lic sota les estrelles, podreu gaudir d’una experiència completa, combinant actuacions de gran nivell, natura i gastronomia en un entorn incomparable a les Ribes del Ter i una programació eclèctica que inclou opcions per tots els públics, edats i preferències musicals.

David Bisbal – Girona Music Festival

  • FESTIVAL ESPURNES (Llagostera)  Dies 22 d’agost, 26 de setembre i 18 d’octubre

El Festival Espurnes ofereix gaudir de la música en viu en tres nits màgiques a la Plaça del Castell de Llagostera, un dels llocs més emblemàtics del poble, entre els mesos d’agost i octubre. Entre els artistes convidats trobem noms com Maria del Mar Bonet, Cesc Freixes i Obeses, entre molts altres!

Cesc Freixes – Festival Espurnes

  • MUSICANT (Campllong) Del 25 al 29 d’agost

El Musicant té lloc a Campllong, un petit poble del Gironès amb un entorn rural privilegiat que a l’agost és testimoni d’aquest un cicle de concerts que tenen com a nexe d’unió la música de creació catalana de tots els temps.

Pep Sala – Musicant

Tots ells han adoptat mesures de seguretat com posar els escenaris a l’aire lliure, evitar grans multituds, assegurar el distanciament social i obligar l’ús de mascareta. No esperis més, aconsegueix les teves entrades i gaudeix de la música en viu al Gironès!

Crèdits foto de portada (gent amb mascaretes): Festival Strenes

Valoració total

MENU

Gironès