fbpx

Festivals d’estiu al Gironès!

Juliol i Agost

Els festivals de música no s’aturen aquest estiu! La comarca del Gironès ofereix experiències musicals en espais únics i emblemàtics del territori. Nosaltres us fem una recomanació de 6 festivals que hi ha previstos per els mesos de juliol i agost al Gironès i que no us podeu perdre:

FESTIVAL UNDÀRIUS (Girona) Del 30 de juny al 3 de juliol

Undàrius és un festival de ball i música folk del qual es pot gaudir durant l’estiu a la ciutat de Girona. Al llarg dels dies que dura l’esdeveniment, els visitants podran assistir a concerts, balls, espectacles i tallers amb la música tradicional com a protagonista. El públic tindrà l’oportunitat de ballar i participar en les variades activitats obertes que ofereix el festival.

 

GIRONA MUSIC FESTIVAL (Girona) De l’1 al 10 de juliol

Segona edició del Girona Music Festival. Durant 12 dies, en un espai idíl·lic sota les estrelles, podràs gaudir d’una experiència completa, combinant actuacions de gran nivell, natura i gastronomia.

Una cita única amb el que serà el primer gran festival d’estiu a Girona en un entorn incomparable dins el casc urbà de Girona. Amb una programació eclèctica que inclou opcions per tots els públics, edats i preferències musicals.

 

MUSICANT (Campllong) Del 6 de juliol al 3 de setembre

Musicant és un cicle de concerts que tenen com a nexe d’unió la música de creació catalana de totes els temps que vol potenciar la programació d’obres de compositors catalans de totes les èpoques, recuperació de partitures inèdites o poc conegudes, presentar una nova plataforma als intèrprets musicals de les comarques gironines i dotar a la comarca d’un nou projecte associatiu i cultural.

Els concerts abracen repertori de totes les èpoques i diferents estils i tant els repertoris com els intèrprets es seleccionen amb criteris de qualitat i interès musicològic.

Musicant Campllong

 

NOTES AL PARC (Girona) Del 6 de juliol al 24 d’agost

Notes al Parc torna a portar enguany la música en directe als vespres d’estiu de Girona, en una versió ampliada que inclou els mesos de juliol i agost. Una invitació a gaudir de la música, clàssica i moderna, amb dotze concerts en diversos parcs i jardins arreu de la ciutat. Pots consultar tota la programació del cicle aquí!

 

TEMPO SOTA LES ESTRELLES (Girona) Del 7 al 30 de juliol

El Festival Tempo sota les estrelles 2022 aplega una quarantena de propostes musicals i culturals gratuïtes al passeig Arqueològic que s’afegiran als concerts de pagament a la plaça dels Jurats. L’esdeveniment oferirà propostes musicals d’artistes consolidats i revelació, de gèneres com el rock, indie, urban o jazz, presentacions de llibres, tast de vins i altres arts escèniques.

 

CICLE VIAVEU (Sant Julià de Ramis) Del 17 al 31 de juliol

Ja tenim aquí la vuitena edició del festival que combina la veu i el patrimoni de la muntanya de Sant Julià. En aquesta edició s’han programat 3 nits, en tres espais diferents i suggerents.

Aquests son alguns dels festivals que podeu gaudir a la comarca del Gironès durant l’estiu! A la nostra agenda en podràs trobar més, preparats per alegrar-nos les tardes i les nits dels mesos de juliol i agost.

 

Valoració total

MENU

Gironès