fbpx

Girona, Temps de Flors 2024

De l'11 al 19 de maig

Amb l’arribada de la primavera, Girona celebra la 69a edició de Temps de Flors. La ciutat es vesteix durant 9 dies de colors, art i aromes amb els 137 projectes florals elaborats de forma desinteressada per entitats i voluntariat. També, els diferents comerços tenen l’oportunitat de participar amb el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, que enguany arribarà a la 20a edició.

Aquest esdeveniment és molt més que una exposició floral, és una manera de redescobrir la ciutat i deixar-te sorprendre pels racons engalanats amb una aparença original. Aquest any la mostra dels projectes arriba a setze barris: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme-Vista Alegre, Devesa-Güell, Eixample, Mas Ramada, Mercadal, Montilivi, Palau-sacosta, Pedreres-Fora Muralla, Pla de Palau-Sant Pau, Santa Eugènia, Sant Narcís, Taialà, Torre Gironella i Vall de Sant Daniel.  Hi haurà exposicions florals en monuments i edificis històrics, carrers, places i espais públics, així com patis o immobles privats, i zones verdes urbanes i periurbanes.

Un any més, es muntarà un circuit tancat al Barri Vell amb punts d’entrada i de sortida per tal de garantir una bona fluïdesa. Hi haurà 6 punts d’entrada (pujada de Sant Feliu, pujada del Rei Martí, plaça dels Jurats, carrer de Sant Cristòfor, pujada de Sant Domènec i plaça de Sant Domènec) i 6 de sortida (pujada de Sant Feliu, carrer de la Força, plaça dels Jurats, carrer de Sant Cristòfor, pujada de Sant Domènec i plaça de Sant Domènec).

Pel que fa a l’horari, respecte a l’any passat, l’exposició obrirà mitja hora abans, a les 9.30 h en comptes de les 10 h, per tal d’adaptar-se als hàbits de visita als espais en les darreres mostres. El tancament s’avançarà una hora, és a dir, a les 21 h. Aquest horari s’allargarà fins a les 24 h els dos dissabtes i el dimecres 15 de maig dins l’especial Flors de Nit.

A més, la música en directe del Festival Internacional Girona a Cappella acompanyarà aquest Temps de Flors amb concerts en diferents llocs de la ciutat com Plaça Independència, la Casa de Cultura o La Marfà, entre altres.

D’altra banda, a l’àmbit gastronòmic, son diversos el restaurats, hotels, cafeteries i cocteleries que ofereixen menús i serveis especials Gastroflors. Els pots consultar tots aquí.

Podeu consultar tota la programació a www.gironatempsdeflors.cat

REVISTA I PLÀNOL

Primera foto interior: Joan Trias (Cases de l’Onyar) 
Segona foto interior: Turisme Gironès (Església de Sant LLuc)

Valoració total

MENU

Gironès