fbpx

Girona, Temps de Flors

Del 13 al 21 de maig

“Girona, Temps de Flors” celebra la 68a edició amb 126 projectes florals repartits en 106 espais.

La mostra arribarà a tretze barris i es podrà visitar cada dia des de les 10 h fins a les 22 h, un horari que s’allargarà fins a les 24 h els dos dissabtes i el dimecres 17 de maig.

Com a novetat, aquest any es podrà entrar per primera vegada a l’antiga sala de ball Odeon i, respecte a les últimes edicions, es podran tornar a visitar espais interiors com el Museu d’Història de Girona, la Casa Lleó Avinay, l’església de Sant Lluc, l’edifici Díaz Tarragó, la Casa Martínez Davalillos i el Museu d’Història dels Jueus. Els punts a visitar -jardins, patis, edificis i monuments, espais i racons de la ciutat molt diversos- inclouen, com cada any, projectes florals elaborats de forma desinteressada per entitats i voluntariat.

Es manté l’aposta per expandir la celebració més enllà del centre, i enguany Temps de Flors arribarà a tretze barris: Barri Vell, Can Gibert del Pla, Carme, Devesa, Eixample, Les Pedreres, Mercadal, Montilivi, Palau-sacosta, Santa Eugènia, Sant Narcís, Taialà i Vall de Sant Daniel. Es proposen tres itineraris per poder veure els diferents projectes repartits per la ciutat, uns recorreguts a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes urbanes i periurbanes del municipi. A més, també hi haurà dos recorreguts accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Alhora es consolida el circuit tancat del Barri Vell amb punts d’entrada i de sortida per tal de garantir una bona fluïdesa. Hi haurà 5 punts d’entrada (pujada de Sant Feliu, pujada del Rei Martí, plaça dels Jurats, carrer de Sant Cristòfor i plaça de Sant Domènec) i 5 de sortida (pujada de Sant Feliu, carrer de la Força, plaça dels Jurats, plaça de Sant Domènec i carrer de Sant Cristòfor).

Els comerços també participaran en la festivitat amb el Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior, que enguany arribarà a la 19a edició. En aquesta ocasió comptarà amb la participació de 35 establiments i es comptarà de nou amb la implicació del sector de l’hostaleria i la restauració de la ciutat, amb el Gastroflors, on els restaurants faran menús especials.

Podeu consultar tota la programació a www.gironatempsdeflors.cat

 

Foto interior: Toni Vilches (Claustre de la Catedral)  –  Miquel Millàn (Pont de les Peixeteries Velles)  –  Joan Altés (Banys Àrabs)

Valoració total

MENU

Gironès