fbpx
Blau
parking llagostera aparcament autocaravanes gironès

Moure’s en autocaravana al Gironès

18/02/2020

Coneix les àrees d'autocaravana que hi ha repartides per la comarca

En els últims anys moure’s en autocaravana s’ha convertit en tendència i cada vegada més es presenta com la opció preferida per a moltes persones a l’hora de viatjar.

Un dels avantatges principals d’anar amb autocaravana és la llibertat que suposa, i és que a diferència d’un allotjament tradicional aquesta forma de viatjar permet improvisar i anar decidint sobre la marxa, sense uns horaris fixats. Per tant, és important assegurar-se prèviament que el territori per on viatges disposi d’àrees especialment habilitades on passar la nit.

En aquest sentit, la comarca del Gironès ofereix moltes possibilitats turístiques, ja que molt a prop de la capital també gaudeix de diversos paisatges naturals que permeten combinar la visita al barri vell de Girona amb excursions i rutes pels espais naturals i pobles medievals que hi ha des Gavarres fins la Vall del Llémena.

Si t’interessa aquest tipus de turisme, aquí us fem un recull de les àrees d’autocaravana que hi ha repartides per la comarca del Gironès i els serveis que ofereix cadascuna.

 

Valoració total

MENU

Gironès