fbpx

Nou banc gegant a Sant Jordi Desvalls

28 d'abril

Sant Jordi Desvalls és el petit municipi del Gironès on un grup de veïns ha construït el primer banc gegant d’Espanya del projecte Big Bench Project.

Es tracta d’un banc de grans dimensions que forma part d’una iniciativa mundial per gaudir del paisatge com quan érem nens i promocionar el turisme de petits pobles amb encant. 

El projecte s’anomena Big Bench Community Project i va néixer a Itàlia de la mà de Chris Bangle, l’exdissenyador en cap de BMW, que després de deixar la feina va decidir crear alguna cosa que  pogués gaudir tothom. 

Actualment, al projecte s’hi han sumat gairebé 200 pobles d’Europa i la proposta és que la gent pugui fer un itinerari dels bancs gegants i a través d’un passaport es vagin segellant els bancs que visitin.

Sant Jordi Desvalls és el primer destí a Espanya en tenir-ne un i el projecte s’ha fet realitat gràcies a les aportacions de veïns, que també s’han encarregat de la construcció del mateix amb l’ajuda de proveïdors locals i donacions de materials.

Aquí podeu veure el vídeo de quan van col·locar el banc el passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi i festa major del municipi. El banc s’ha col·locat enmig de camps on podràs seure i gaudir d’unes espectaculars vistes i unes postes de sol impressionants! 

Font fotografia: @panchine_giganti_cercasi (Instagram)

Valoració total

MENU

Gironès