fbpx
Blau

Nova edició de la guia turística

8 de juny

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès estrena la temporada d’estiu amb una nova edició de la guia turística “Descobreix el Gironès” per a 2022 i 2023.

La guia recull els principals atractius de la destinació: patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l’oferta d’oci i restauració, allotjaments i esdeveniments, i s’estructura en vuit capítols pensats per captar l’interès del visitant i suggerir-ne la lectura: La visita imprescindible, Art i cultura, Volta i descobreix, Viu experiències, Merescut descans, A taula!, Què fem avui?El Gironès pam a pam – aquest últim capítol ofereix un llistat dels elements patrimonials més destacats de cada municipi-.

En aquesta nova edició, que es renova cada dos anys aproximadament, s’han incorporat algunes actualitzacions de contingut i també noves recomanacions d’allotjaments i empreses turístiques, però manté a grans trets la mateixa estructura i estil que l’edició anterior. Un disseny senzill i agradable, que combina les fotografia i il·lustració amb un contingut elaborat i de qualitat i un llenguatge amè i proper al visitant.

La publicació està disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l’altre en castellà i anglès, i es podrà trobar tant a l’Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/ Berenguer Carnicer nº 3 a Girona), com a la resta d’oficines de turisme de la comarca. A més, també estarà disponible a www.turismegirones.cat/catalegs on l’usuari la podrà descarregar en format digital.

Valoració total

MENU

Gironès