fbpx
Blau

Nova guia turística

29/06/2020

Descobreix el Gironès

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès donem el tret de sortida a la campanya d’estiu amb la presentació de la nova guia turística de la comarca “Descobreix el Gironès”. Una guia completament renovada que pretén donar a conèixer l’extens patrimoni i atractius turístics del Gironès i contribuir a la reactivació del sector turístic gironí.

Tot plegat en un estiu marcat per l’excepcionalitat, en el que el turisme de proximitat i la descoberta de l’entorn més proper es preveu com l’opció més escollida per aquestes vacances.

Àdam Bertran i Martínez, conseller de Turisme i Cultura del Consell Comarcal del Gironès, ha afirmat que “La guia ha de servir com una excel•lent eina per motivar la reactivació del sector i posar en valor l’extens patrimoni de la nostra comarca, tot apostant per un turisme sostenible i de qualitat per la destinació”.

Amb aquesta idea, enguany s’ha decidit renovar l’estil que hi havia fins ara i s’ha apostat per un disseny senzill i agradable, que combina les fotografies i les il•lustracions amb un contingut elaborat i de qualitat i un llenguatge amè i proper al visitant.

Les integrants de l’equip de l’Àrea de Turisme, Gemma Palma i Pagès i Georgina Tamburini i Serra, han explicat que “La intenció és que sigui una guia que al visitant li vingui de gust llegir i fullejar, que no serveixi només per consultar el que t’interessa en un moment concret i prou, sinó que sigui un material de valor que l’usuari vulgui guardar”.

La guia recull els principals atractius de la destinació: patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l’oferta d’oci i restauració, allotjaments i esdeveniments, i s’estructura en diferents capítols pensats per captar l’interès del visitant i suggerir-ne la lectura: La visita imprescindible, Art i cultura, Volta i descobreix, Ganes d’aventura, Merescut descans, A taula!, Què farem avui? i El Gironès pam a pam – aquest últim capítol ofereix un llistat dels elements patrimonials més destacats de cada municipi-.

La publicació estarà disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l’altre en castellà i anglès, i es podrà trobar tant a l’Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/Berenguer Carnicer nº 3 a Girona), com a la resta d’oficines de turisme de la comarca. A més, també estarà disponible a www.turismegirones.cat on l’usuari la podrà descarregar en format digital.

 

Punt de Benvinguda Girona Gironès

 

Aquest material ha estat també fruit de l’esforç conjunt amb els tècnics de turisme dels ajuntaments i els agents turístics de la comarca que han col•laborat per elaborar els continguts d’aquesta publicació.

Valoració total

MENU

Gironès