fbpx
senderisme

Noves sortides de Senderisme Guiat

2 d'agost

Noves sortides al Gironès de setembre a desembre

Després d’un merescut descans durant els mesos de juliol i agost, els Guies de Natura tornen amb les piles carregades i amb una nova programació de tardor de Senderisme Guiat al Gironès!

La programació inclou 10 sortides entre setembre i desembre en companyia d’un guia de natura que proposa al participant descobrir el patrimoni natural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les singularitats del municipi que es visita.

La primera sortida després de les vacances es farà el pròxim diumenge 4 de setembre amb la ruta La Pedra de Girona. A partir d’aquí i fins al 18 de desembre, la gent del Gironès i comarques veïnes podrà gaudir i descobrir l’entorn de municipis com Bordils, Medinyà, Sant Jordi Desvalls, Sant Gregori, Vilablareix, Bescanó, Canet d’Adri i Cervià de Ter. La gran majoria de sortides són aptes per a tots els públics amb una durada de 3 hores aproximadament.

El dia 13 de novembre també es farà la sortida per les Deveses de Salt que es va haver d’anul·lar la primavera passada per pluja.

A més, a petició dels mateixos participants ja fa anys que s’incorporen també algunes rutes de més dificultat tècnica. Aquest semestre es farà la clàssica Pujada al Santuari de Rocacorba (11 km) el 4 de desembre, i tindrà una durada de 6,5 hores aproximadament.

Les inscripcions per cada sortida s’obriran 8 dies abans, a partir del dissabte anterior. Per inscriure’s cal fer reserva al telèfon 972 011 669 o per correu a turisme@girones.cat i esperar confirmació. El preu és de 4 € per persona excepte per menors de 12 anys que és gratuït. L’aforament és limitat.

Descarrega’t el programa de sortides.

Valoració total

MENU

Gironès