fbpx

Pessebre de Can Roseta

De desembre a febrer

Aquest Nadal visita la "Catalunya de suro" al bosc de Cartellà!

El passat dijous 9 de desembre s’ha obert oficialment la temporada de visites de Nadal al Pessebre de Can Roseta a Cartellà (Sant Gregori). Es va fer una Inauguració virtual amb la participació, com a pregonera d’aquesta edició, de Teia Romaguera .

Com cada any, al bosc de Cartellà, podràs tornar a gaudir del nadal envoltat de natura! I es que no et pots perdre la visita al Passebre de Can Roseta.

Un emblemàtic pessebre en miniatura fet de suro, pedres i materials naturals, la “Catalunya de suro”. El Pessebre de Can Roseta no és un pessebre convencional ja que representa escenes que van més enllà de la ‘iconografia típicament nadalenca.

El Pessebre s’ha convertit en tota una representació de la cultura i la tradició catalana. Hi podeu trobar les escenes del naixement però també la representació de les 37 esglésies de la Vall de Llémena o els monuments més importants de Catalunya. En total s’hi poden reconèixer 185 monuments de Catalunya fets amb suro i pedres, així com la representació de fins a 22 oficis tradicionals diferents. També hi tenen un raconet personatges com Dalí, Narcís Montoriol, Gaudí, Josep Pla o Jacint Verdaguer. S’extern en gairebé 800 m2 ocupant un bonic espai al mig del bosc de Cartellà.

La seva creadora és la Remei Mulleres encarregada, també, de fer el seu manteniment i si voleu us pot fer de guia.

Per poder visitar l’espai del Pessebre de Can Roseta és necessari fer reserva prèvia trucant al 972 42 83 47 o al 629 11 28 91.

 

Valoració total

MENU

Gironès

Gironès