fbpx

Senderisme Guiat al Gironès 2022

8 de febrer

Una dotzena de sortides al Gironès de febrer a juny

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ens fa molta il·lusió presentar-vos la nova programació de sortides del primer semestre del programa MOU-TE: Senderisme Guiat al Gironès 2022″.

La programació inclou 12 sortides entre febrer i juny que es fan en companyia d’un guia de natura que proposarà al participant descobrir el patrimoni natural del Gironès, tot coneixent els orígens, les tradicions i les singularitats del municipi que es visita.

La primera sortida de l’any es farà el pròxim diumenge 13 de febrer amb la ruta per El Congost i els Sants Metges, a Sant Julià de Ramis. A partir d’aquí i fins al 19 de juny, la gent del Gironès i comarques veïnes podrà gaudir i descobrir l’entorn de municipis com Aiguaviva, Salt, Sant Martí Vell, Llagostera, Girona, Sarrià de Ter, Quart, Flaçà i Cassà de la Selva. La gran majoria de sortides són aptes per a tots els públics amb una durada de 3 hores aproximadament.

No obstant això, a petició dels mateixos participants ja fa anys que s’incorporen també algunes rutes de més dificultat tècnica. Una d’elles és la nova ruta Pujada a Els Àngels (15 km) des de Sant Martí Vell, que es farà el 3 d’abril, i que juntament amb la tradicional ruta de Sant Roc de la Barroca (9 km) que es farà el 27 de febrer, seran les dues sortides de nivell alt d’aquesta primera meitat d’any i que tindran una durada de 6,5 hores aproximadament.

Les inscripcions per cada sortida s’obriran 8 dies abans, a partir del dissabte anterior. Per inscriure’s cal fer reserva al telèfon 972 011 669 o per correu a turisme@girones.cat i esperar confirmació. El preu és de 4 € per persona excepte per menors de 12 anys que és gratuït. L’aforament és limitat.

Descarrega’t el programa de sortides.

Valoració total

MENU

Gironès