fbpx

Visites als Banys Àrabs de Girona

Del 22 de juny al 7 de setembre.

Descobreix els secrets dels Banys Àrabs de Girona!

Una de les joies arquitectòniques més preuades de la ciutat de Girona obre les portes a un estiu ple d’història i fascinació. El Consell Comarcal del Gironès, en col·laboració amb l’Associació de Guies de Girona, ofereix un programa de visites guiades que et transportaran a l’alta edat mitjana.

Els Banys Àrabs de Girona, construïts l’any 1198 i declarats com bé d’interès cultural, són els únics banys públics romànics que han sobreviscut a la seva destrucció, i reconvertits en monument obert al públic l’any 1932.

De la mà dels nostres guies experts, descobriràs el sofisticat funcionament d’aquests banys mil·lenaris, diferent de les termes romanes. I, més enllà de les característiques arquitectòniques, coneixeràs moltes de les singularitats de la societat de l’època, com els seus rituals d’higiene o com s’integraven en la vida social i cultural de la ciutat.

Les visites guiades, que es duran a terme del 22 de juny al 7 de setembre, tindran lloc cada dimarts i dissabte d’11:30h a 14h, cada 40 minuts.

Preus (entrada + visita guiada):

Majors de 16 anys: 5€

Menors de 9 a 16 anys: 2€

Les inscripcions es poden fer directament als Banys Àrabs uns minuts abans de la visita. A més, les visites es faran en català, castellà, anglès o francès, segons l’ordre d’arribada i disponibilitat.

 

Valoració total

MENU

Gironès