fbpx

Visites teatralitzades als Banys Àrabs

14, 21 i 28 de juliol, 25 d'agost i 2 de setembre

Una oportunitat única de descobrir aquest monument

Descobreix les noves visites nocturnes i teatralitzades als banys Àrabs de Girona.

La visita guiada es realitza a la nit i transporta al visitant a l’alta Edat Mitjana amb un recorregut per les diferents sales; el vestuari o apoditeri, la sala freda o frigidari, la sala tèbia o tepidari i la sala calenta o caldari, per a explicar, entre altres curiositats, el sofisticat i complex funcionament dels Banys Àrabs i què és el que ho fa tan diferent de les termes romanes.

A més, al llarg de la visita també entren en escena diversos personatges que, en clau d’humor, revelaran moltes curiositats sobre la societat de l’època com, per exemple, com era la convivència entre les diferents religions, o la manera en què els nostres avantpassats entenien la higiene.

Construïts en 1198, els Banys Àrabs són una de les joies arquitectòniques més preuades de la ciutat de Girona i els únics banys públics d’estil romànic conservats. I aquesta és una oportunitat única de descobrir aquest monument, tan interessant com desconegut per a molts.

Les visites es realitzaran els següents dies:

• Dijous 14 de juliol
• Dijous 21 de juliol
• Dijous 28 de juliol
• Dijous 25 d’agost
• Divendres 2 de setembre

NOVA DATA: Divendres 9 de setembre

Hora de la visita: 21:00h

Lloc: Banys Àrabs de Girona (Carrer del Rei Ferran el Catòlic, s/n)

Preu: 12,50€ (preu únic)

Imprescindible fer reserva prèvia al 657 521 445.

Altres visites guiades:

A part de les visites teatralitzades, entre el 2 d’agost i el 3 de setembre també s’oferiran visites guiades tots els dimarts i dissabtes al matí de la mà d’un guia oficial de la ciutat.

L’horari serà entre les 11:30 i les 14:00 amb visites de 25 minuts de durada. El preu de l’entrada amb visita guiada és de 5€ per majors de 16 anys i 2€ menors. A diferència de les teatralitzades, per aquestes no cal fer reserva prèvia.

Valoració total

MENU

Gironès