fbpx
Vitrina de la Casa Masó
Casa Masó per dins Interior de la Casa Masó

Casa Masó

Endinsa't en una de les obres més importants de Rafael Masó

La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s’ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l’època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat.

La Casa Masó actual és el resultat de la successiva unió de quatre cases adquirides per la família entre mitjans del segle XIX i principis del XX, i el seu aspecte actual és semblant al que va tenir després de l’última intervenció de Rafael Masó, l’any 1919. Des de 2006 la casa és propietat de l’Ajuntament de Girona i és gestionada per la Fundació Rafael Masó.

Preus

Entrada individual: 10 €

Carnet Jove: 7 €

Entrada reduïda 50%: 5 €
Targeta Girona Cultura, família nombrosa o monoparental, discapacitats, estudiants, pensionistes, jubilats i aturats; cal presentar l’acreditació corresponent.

Entrada gratuïta
Menors de 16 anys (acompanyats d’un adult) i visites a l’exposició temporal.

El dia 16 d’agost, aniversari del naixement de Rafael Masó, l’entrada és gratuïta per a totes les persones sòcies del Club Girona Cultura.

Horaris

Dimarts a Dissabte de 11:30 a 17:30

(‘) Tancat Diumenge i Dilluns

Es recomana comprar l’entrada anticipada per poder escollir l’idioma (Català, Castelllà, Anglés o Francés) màxim 10 persones i el primer que reserva escull l’idioma.

Més de 10 persones han de fer una reserva amb un mínim de 4 dies (info@rafaelmaso.org)

Ballesteries, 29 17004 Girona

T. 972 413 989

info@rafaelmaso.org

www.rafaelmaso.org

Opinions

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Rating*

*

Valoració total

MENU

Gironès