fbpx
Blau
Església parroquial de Llagostera Madremanya monestir de cervià de ter muntanya sant julia de ramis

(Re)descobreix el Gironès

Visites guiades als pobles del Gironès

Hi ha un lloc on les pedres et parlen entre pobles medievals, conjunts emmurallats i jaciments arqueològics. Oferim una visita guiada privada, ideal per parelles, famílies o grups bombolla, en la que descobrirem plegats el patrimoni d’aquests quatre municipis del Gironès: Llagostera, Madremanya, Cervià de Ter i Sant Julià de Ramis.

Visites a escollir:
• Llegendes de Llagostera
• Madremanya, un poble de conte
• Monestir i castell de Cervià de Ter
• “Kerunta” els orígens de Girona a Sant Julià de Ramis

Llegendes de Llagostera:
Descobriu el poble medieval de Llagostera amb aquesta visita guiada que recórrer els escenaris de les i històries populars ambientades en el nucli antic: L’església de Sant Feliu amb el seu imponent campanar, les restes de les torres medievals de l’antic castell i les muralles, la plaça amb la magnífica façana del Casino o Can Caciques.

Madremanya, un poble de conte:
Descobriu el poble medieval de Madremanya, ubicat al bell mig de les Gavarres. Una vegada traspassat el portal de l’antiga muralla ens sentirem els protagonistes d’un conte. Dins el seu nucli antic, visitarem l’església romànica de Sant Esteve i la Plaça Major i passejarem entre carrers estrets, cases antigues i petites placetes tot identificant els diferents elements arquitectònics i decoratius dels segles XVI, XVII i XVIII.

Visita al monestir i castell de Cervià de Ter:
Visitarem el Monestir de Santa Maria, el safareig de les dones, el nucli del poble, la icònica torre del rellotge i el castell de Cervià de Ter. També parlarem sobre el Camí de Sant Jaume, que travessa el municipi, i també descobrirem quina relació té el poble amb l’escriptor espanyol Antonio Machado.

« Kerunta » els orígens de Girona a Sant Julià de Ramis:
Ens remuntem als orígens de la ciutat de Girona amb aquesta visita guiada al poblat ibèric de Sant Julià de Ramis i a l’església romànica dels Sants Metges. També parlarem de la fortalesa militar i gaudirem d’unes vistes espectaculars des d’aquest mirador de la plana del Gironès i l’Empordà.

Amb la col·laboració de l’Associació de Guies de Girona.

Preus

95€ cada visita. (Preu per tot grup)

Horaris

• Cal fer reserva prèvia, segons a disponibilitat.
• Punt de sortida: Al mateix municipi on es fa la sortida
• La durada de la visita és d’una 1 hora i 30 minuts.
• Idiomes: Català i castellà (Altres a consultar)
• Vàlid fins a data 31 de desembre de 2022.

C/Berenguer Carnicer nº 3 Girona

T. 972 011 669

turisme@girones.cat

www.turismegirones.cat

Valoració total

MENU

Gironès